Στην πανέμορφη Δημητσάνα , στην νοτιοδυτική άκρη του οικισμού, κυριολεκτικά κρεμασμένος πάνω από το φαράγγι του Λούσιου ποταμού, ο παραδοσιακός ξενώνας Τσιάπα ανακαινίστηκε και προσφέρει γνήσια Δημητσανίτικη φιλοξενία στους επισκέπτες του.
Η μοναδική του τοποθεσία αλλά και τα υπέροχα παράθυρα, μπαλκόνια και βεράντες του, προσφέρουν ένα σπάνιο θέαμα προς τον μοναδικής ομορφιάς Λούσιο ποταμό, του οποίου ο ήχος ακούγεται καθαρά από τον ξενώνα.
Χτισμένος με παραδοσιακές τεχνικές & μεθόδους εξ' ολοκλήρου από πέτρα και τοπικό ξύλο, ο ξενώνας διατηρεί τα Δημητσανίτικα αρχιτεκτονικά πρότυπα και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του οικισμού.
Στο εσωτερικό 7 όμορφα και ζεστά δωμάτια, προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για ξεκούραση και χαλάρωση μετά από μιά συναρπαστική απόδραση στην Δημητσάνα και την γύρω περιοχή. Ολα τα δωμάτια διαθέτουν όλα τα σύγχρονα μέσα άνεσης και είναι πάντα καθαρά.
Το μεγάλο καθιστικό με το τζάκι στο κέντρο προσφέρεται για συζητήσεις και χαλάρωση.
Η εξυπηρέτηση και φιλοξενία που προσφέρουν οι ιδιοκτήτες είναι εξαιρετική και σπιτική ατμόσφαιρα που επικρατεί συμβάλλει σημαντικά στην ολοκλήρωση μιάς αξέχαστης εμπειρίας στην
μοναδική Δημητσάνα.

Παροχές:

> Σπάνια θέα προς τον Λούσιο > Τζάκι (ορισμένα δωμάτια)
> Μπαλκόνια > Καθιστικό με τζάκι
> Υπέροχη βεράντα > Αυτόνομη θέρμανση
> Ζεστή ατμόσφαιρα > TV
 
Αποστάσεις :
>Αθήνα 220 χλμ.
> Τρίπολη 58 χλμ.
>Χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου 32 χλμ.
Διεύθυνση :
Δημητσάνα Αρκαδίας,
Τηλ.:
27950-31583 / 6977-234812
Δορυφορική άποψη της θέσης του ξενώνα & GPS συντεταγμένες >>