Στους πρόποδες του Μαινάλου, στην διασταύρωση για το Χιονοδρομικό κέντρο και δίπλα στον μικρό οικισμό του νέου Καρδαρά, το εστιατόριο SUNSET, είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για φαγητό, χαλάρωση και απόλαυση.
Σε μία από τις μεγαλύτερες και πιο εντυπωσιακές αίθουσες της Αρκαδίας που φιλοξενεί κατά εποχές τις πιο κοσμικές εκδηλώσεις και γεγονότα προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής εξαιρετικών πιάτων και γεύσεων από την διεθνή αλλά και την τοπική κουζίνα. Ξεκινώντας ο επισκέπτης μπορεί να γευθεί τα εξαιρετικά ορεκτικά, οπως το πασίγνωστο πλέον σαγανάκι φλαμπέ, τα γευστικότατα κρεμμύδια πανέ ή τα spring rolls. Στην συνέχεια, τα υπέροχα πιάτα κοτόπουλου συναρπάζουν και φανερώνουν την ποιότητα της κουζίνας του εστιατοριου. Ο επισκεπτης μπορεί να δοκιμάσει κοτόπουλο Alfredo, catsiatore ή kiev.
Εναλλακτικά, η μεγάλη ποικιλία θαλασσινών προσφέρεται για πιο ντελικάτα γεύματα και γεύσεις. Εδώ ξεχωρίζουν οι γαρίδες Oriental, και το φιλέτο γλώσσας. Τα κυρίως πιάτα είναι μοναδικά και εντυπωσιάζουν με την γεύση αλλά και την πολύ όμορφη παραουσίασή τους. Ο επισκέπτης θα πρέπει να δοκιμάσει το ρώσικο μοσχάρι, την σπεσιαλιτέ φιλέ μινιόν, τα πολύ ωραία σνίτσελ και βέβαια την γευστικότατη μπριζόλα T-BONE. Η μεγάλη ποικιλία γεύσεων ολοκληρώνεται με καλομαγειρεμένα ζυμαρικά όπως spaghetti napolitaine, carbonara ή λαζάνια Alfredo.
Για τους βιαστικούς υπάρχουν τοστ , χάμπουργκερ και ομελέττες. Παγωτά, γλυκά και φρούτα εποχής πλαισιώνουν το πλούσιο και χορταστικό γεύμα. Το εστιατόριο SUNSET διαθέτοντας ένα τεράστιο parking, αίθουσα 400 ατόμων, παιδική χαρά για τα παιδιά αλλά και έμπειρο προσωπικό αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για την εξυπηρέτηση γκρούπ ταξιδιωτών και βέβαια παντός είδους κοινωνικών εκδηλώσεων.


Αποστάσεις :
>Αθήνα 168 χλμ.
> Τρίπολη 25 χλμ.
>Χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου 10 χλμ.
Διεύθυνση :
Καρδαράς Αρκαδίας,
Τηλ.:
27960-22682