Σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της  Βυτίνας, στον λόφο πάνω από τον οικισμό, άνοιξε τις πύλες του ο ξενώνας  ΑΙΩΡΑ και προσφέρει στους πελάτες του ιδανικές συνθήκες διαμονής σε ένα περιβάλλον επιβλητικής φυσικής ομορφιάς και γαλήνης.
Ο ξενώνας βρίσκεται χτισμένος στην δυτική άκρη του οικισμού στην άκρη μιας καταπράσινης πλαγιάς με μοναδική θέα έως τα μακρινά βουνά του Αχαΐας. Διαθέτει 12 ευρύχωρα και άρτια εξοπλισμένα δωμάτια, επιπλωμένα και διακοσμημένα με ιδιαίτερη επιμέλεια, σεβασμό στην μεγαλοπρέπεια του ορεινού τοπίου αλλά και προσοχή στην λεπτομέρεια που πάντα κάνει την διαφορά, όσον αφορά στις συνθήκες διαμονής και άνεσης των επισκεπτών.
Στο ισόγειο του ξενώνα και με φόντο την εντυπωσιακή θέα που προσφέρουν τα μεγάλα παράθυρα, ένα ζεστό καθιστικό υποδέχεται τους πελάτες για ευχάριστες στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης με σύντροφο το μεγάλο τζάκι και την ευχάριστη παρέα που πάντα υπάρχει διαθέσιμη. Δίπλα ακριβώς ό χώρος του πρωινού, πάντα περιποιημένος και πληθωρικός, εξασφαλίζει το ιδανικότερο ξεκίνημα για μια πλούσια σε εμπειρίες και απολαύσεις ημέρα, με παραδοσιακό πρωινό γεμάτο από αρκαδικές γεύσεις και τοπικά, αγνά προϊόντα. Η εξυπηρέτηση που προσφέρουν οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό βρίσκεται σε άριστο επίπεδο ενώ όλες σύγχρονες παροχές άνεσης και επικοινωνίας ολοκληρώνουν την εικόνα μιας πραγματικά "πληθωρικής διαμονής".


Παροχές:

>
Εξαιρετική θέα
>
Τζάκι σε ορισμένα δωμάτια
>
Υδρομασάζ
>
Μπαλκόνια με θέα
>
Κουζινάκι
>
Καθιστικό με τζάκι
>
LCD TV
>
Χώρος πρωινού

   
Αποστάσεις :
Αθήνα 192 χλμ.
Τρίπολη 45 χλμ.
Χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου 14 χλμ.
 
Διεύθυνση :
Βυτίνα Αρκαδίας ,
Τηλ.: 27950 / 22992