Κρυμμένο μέσα σε ένα μικρό ήσυχο δρομάκι, στην καρδιά της ρομαντικής Βυτίνας, το Αρχοντικό Νικολόπουλου, ανακαινισμένο προσεκτικά, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες φιλοξενίας και άνεσης.
Πετρόκτιστο, με σεβασμό στην παράδοση και την αρχιτεκτονική του τόπου, το αρχοντικό διαθέτει 4 ευρύχωρα διαμερίσματα, όλα επιπλωμένα και διακοσμημένα με ξεχωριστό τρόπο και έναν πανέμορφο μικρό κήπο, με καθιστικό που προσφέρεται για χαλάρωση και απόλαυση ενός καφέ ή ποτού.
Στο εσωτερικό, τα διαμερίσματα είναι μεγάλα και άνετα και προσφέρουν μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, αποτέλεσμα της αρμονικής συνύπαρξης της πέτρας και του ξύλου αλλα και της εξαιρετικής διακόσμησης και επίπλωσης .
Κάθε διαμέρισμα αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο με διπλό κρεββάτι, καθιστικό και ένα επιβλητικό τζάκι που το χειμώνα προσφέρει μοναδικές στιγμές θαλπωρής και ζεστασιάς στους επισκέπτες.
Το πρωί, πριν από τς εξορμήσεις τους, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το πλούσιο πρωινό στο δωμάτιο τους, με αγνά υλικά
και προιόντα της Αρκαδικής γής.
Το Αρχοντικό Νικολόπουλου, σε απόσταση αναπνοής απο το κέντρο της κοσμοπολίτικης Βυτίνας, προσφέρει την δυνατότητα για μικρές βόλτες στα ήσυχα σοκάκια του οικισμού και τον περίφημο "Δρόμο της αγάπης" ενώ παράλληλα αποτελεί ιδανικό καταφύγιο χαλάρωσης, ηρεμίας και απόλαυσης για κάθε επισκέπτη του.

Παροχές:

>
Πιστοποίηση ΕΟΤ
>
Parking
>
Δωμάτια με τζάκι
>
Κήπος με καθιστικό
>
Αυτόνομη θέρμανση
>
Wireless internet
>
Πρωινό στο δωμάτιο
>
TV
>
Kitchenette
>
Καλλυντικά μπάνιου

Website : www.arxontikonikolopoulou.gr

 

Αποστάσεις :

>Αθήνα 190 χλμ.
> Τρίπολη 42 χλμ.
>Χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου 12 χλμ.
Διεύθυνση :
Βυτίνα Αρκαδίας, _
Τηλ.:
27950-22274
Τηλ.: 6945-439542
E-mail : info@
arxontikonikolopoulou.gr
Δορυφορική άποψη θέσης καταλύμματος >>
& GPS συντεταγμένες >>